Hi, How Can We Help You?

Visum voor Vietnam aanvragen

U kunt uw aanvraag voor Vietnam eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Vietnam is beschikbaar vanaf € 39,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDeal, Mastercard, Visa, American Express, Apple Pay, Bancontact, Sofort Banking, EPS, Cartes Bancaires, Giropay, KBC/CBC, Belfius en Paysafecard.

1Aanvraag proces
2Invullen gegevens
3Betalen

Wat is een e-visum Vietnam?

Sinds 2018 heeft de overheid van Vietnam het mogelijk gemaakt om een e-visum aan te vragen voor het betreden van het land. Dit e-visum is de vervanger voor het visum-on arrival

Vietnam heeft voor een aantal landen een visumplicht. Deze visumplicht is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Met dit e-visum heeft uw toegang tot Vietnam (mocht u aan de extra voorwaarden voldoen die hier onder beschreven staan). Het e-visum is dus een digitale vervanger van het visum on arrival.

Daarnaast is het e-visum voor Vietnam een ”single entry visum” die 30 dagen geldig is. Een single entry visum voor Vietnam kost u 39,95 ( de prijs is inclusief consulaire kosten).  U dient het land op de laatste dag van geldigheid te verlaten.

Iedereen in Nederland die naar Vietnam wil heeft een visum nodig. Met een visum heeft u toestemming om naar Vietnam af te reizen. Een E-Visum wat een digitaal visum is, kan tegenwoordig online worden besteld.  Er is hier echter wel een verschil tussen en zakelijk of Toeristische visum.

Daarnaast is het visum voor Vietnam een “single entry visum” hiermee kan u eenmalig naar Vietnam afreizen om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. Het E-visum heeft een geldigheidsduur van 30 dagen . Een single entry visum E-Visum besteld u al vanaf € 34,95 Dit is inclusief consulaire kosten.

Levertijd E-Visum

Een E-Visum wordt doorgaans binnen 72 uur geleverd.

Online Aanvraag

Het E-Visum voor Vietnam kan u gemakkelijk binnen enkele minuten online aanvragen.

Spoed levering

Onze specialisten staan 24/7 klaar om uw E-Visum te leveren, dit dus ook in het weekend en op feestdagen.

Extra voorwaarden om Vietnam te betreden

Vietnam heeft naast het verplichte e-visum nog een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden hebben wij hier onder voor u weergegeven. Neem deze voorwaarden goed door en check dubbel of u aan al deze voorwaarden voldoet voordat u naar Vietnam afreist.

Visum Egypte
Voorwaarden:
  • Uw reis heeft een toeristisch of een zakelijk reisdoel. Waarbij u dus mogelijk familie, vrienden of een zakelijke meeting bijwoont.
  • U reis is een single entry reis (een eenmalige reis)
  • Uw reis blijft binnen de geldigheidsduur van uw e-visum ( dus het overschrijd de 30 dagen niet)
  • U heeft minstens een overnachting in Vietnam geboekt en u kan dit aantonen doormiddel van een reservering
  • U kan aantonen op welke locatie u in Vietnam aankomt en op welke locatie u vertrekt. De toegestane locaties vind u hieronder.
  • Bij aankomst in Vietnam dient uw paspoort nog minimaal 8 maanden geldig te zijn.
  • U dient een kopie van uw e-visum mee te nemen naar Vietnam

Voordelen van het E-Visum Loket

Via het E-Visum Loket kunt u onbezorgd aan uw welverdiende vakantie beginnen, onze specialisten ontzorgen u door uw Visum, Esta of Eta aanvraag te verwerken. Een Visum aanvragen is altijd spannend, 40% van de Nederlanders heeft moeite met zijn of haar Visum aanvraag in een vreemde taal, daarnaast maakt 25% fouten bij zijn of haar aanvraag, wat voor grote problemen kan leiden in een vreemd land en natuurlijk extra kosten met zich mee brengt. Dit is natuurlijk geen leuk begin van uw Vakantie. Bestel uw Visum daarom via het E-Visum Loket.

Tips & Tricks

Bekijk ons overzicht van de leukste plekken, leukste activiteiten en natuurlijk de mooiste plaatjes.