Hi, How Can We Help You?

Visum voor Verenigde Staten aanvragen

U kunt uw aanvraag voor de Verenigde Staten eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor de Verenigde Staten is beschikbaar vanaf € 29,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDeal, Mastercard, Visa, American Express, Apple Pay, Bancontact, Sofort Banking, EPS, Cartes Bancaires, Giropay, KBC/CBC, Belfius en Paysafecard.

1Aanvraag proces
2Invullen gegevens
3Betalen

Wat is een ESTA voor Amerika?

ESTA is het Elektronisch systeem voor reistoestemming naar de VS via het Internet. Sinds 2009 is het verplicht om uw bij de Amerikaanse regering vooraf te registeren. Hiermee wordt het groene Formulier I-94W vervangen, dit formulier moest in het vliegtuig worden ingevoerd.

Het Amerikaanse Ministerie voor Binnenlandse Veiligheid bepaalt de geldigheidsduur van een ESTA. Sinds de invoering in 2010 bedraagt de geldigheidsduur 2 jaar. Dit betekent dat als uw aanvraag is geregistreerd en goedgekeurd, uw reistoestemming voor de Verenigde Staten nog twee jaar gebruikt kan worden, voor meerdere reizen.

Een Esta is voor een zakenreis of toeristische bezoek van maximaal 90 dagen. U heeft ook een Esta nodig als u de VS aandoet op doorreis, dit geld ook als u de luchthaven niet verlaat.

Als u een nieuwe paspoort krijgt dient u wel weer een nieuwe ESTA aanvraag te doen.

Levertijd ESTA

Een E-Visum wordt doorgaans binnen 72 uur geleverd.

Online Aanvraag

Het E-Visum voor de Verenigde Staten kan u gemakkelijk binnen enkele minuten online aanvragen.

Spoed levering

Onze specialisten staan 24/7 klaar om uw ESTA te leveren, dit dus ook in het weekend en op feestdagen.

Wanneer kan u geen ESTA krijgen?

Hieronder vind u een overzicht van de redenen om geen ESTA te krijgen, het is dan raadzaam contact te zoeken met ons zodat we u hier over goed kunnen inlichten.

Streep USA
Wanneer kom ik niet in aanmerking
  • Indien u naar Amerika reist met een niet aangesloten vervoersbedrijf
  • Indien u langer dan 90 dagen in Amerika wilt verblijven.
  • Indien u met een ander doel naar Amerika reist dan kort zakelijk of kort toeristisch bezoek.
  • Indien u denkt dat er gronden voor ontoelaatbaarheid zijn in de Immigration and Nationality Act § 212(a) die op u van toepassing zijn, dient u een niet-immigrantenvisum te verkrijgen voordat u naar de Verenigde Staten afreist.

Voordelen van het E-Visum Loket

Via het E-Visum Loket kunt u onbezorgd aan uw welverdiende vakantie beginnen, onze specialisten ontzorgen u door uw Visum, Esta of Eta aanvraag te verwerken. Een Visum aanvragen is altijd spannend, 40% van de Nederlanders heeft moeite met zijn of haar Visum aanvraag in een vreemde taal, daarnaast maakt 25% fouten bij zijn of haar aanvraag, wat voor grote problemen kan leiden in een vreemd land en natuurlijk extra kosten met zich mee brengt. Dit is natuurlijk geen leuk begin van uw Vakantie. Bestel uw Visum daarom via het E-Visum Loket.

Tips & Tricks

Bekijk ons overzicht van de leukste plekken, leukste activiteiten en natuurlijk de mooiste plaatjes.