Hi, How Can We Help You?

Visum voor Iran aanvragen

U kunt uw aanvraag voor Iran eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Iran is beschikbaar vanaf € 89,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDeal, Mastercard, Visa, American Express, Apple Pay, Bancontact, Sofort Banking, EPS, Cartes Bancaires, Giropay, KBC/CBC, Belfius en Paysafecard.

1Aanvraag proces
2Invullen gegevens
3Betalen

Wat is een e-visum Iran?

Iran heeft een visumplicht ingesteld voor een groot aantal landen. Sinds een aantal jaar heeft Iran een alternatief voor het visum op het vliegveld. Het e-visum is dit alternatief. U heeft dit e-visum nodig om het land te betreden.

Er zijn 2 visums beschikbaar voor Iran. Een voor toeristisch doel en een voor zakelijke doelen. De voorwaarden hiervan hebben we hieronder beschreven.

Toeristisch visum Iran: Dit visum is een single entry visum ( u mag dus een keer het land betreden). Het visum is 30 dagen geldig en u moet op de laatste dag van geldigheid het land verlaten. De kosten voor het toeristisch visum bedragen: € 89,95 (inclusief consulaire kosten)

Zakelijk visum Iran: Dit visum is teven een single entry visum. Het visum is ook 30 dagen geldig en u moet tevens op de laatste dag van geldigheid het land verlaten. De kosten voor het zakelijk visum bedragen:€ 89,95 (inclusief consulaire kosten)

Mocht u verdere vragen hebben over het visum dan kan u bij onze klantenservice terecht.

 

Levertijd E-Visum

Een E-Visum wordt doorgaans binnen 72 uur geleverd.

Online Aanvraag

Het E-Visum voor Iran kan u gemakkelijk binnen enkele minuten online aanvragen.

Spoed levering

Onze specialisten staan 24/7 klaar om uw E-Visum te leveren, dit dus ook in het weekend en op feestdagen.

Extra voorwaarden om Iran te betreden

Om Iran te betreden gelden er echter nog een aantal andere voorwaarden dan alleen een e-visum. Deze staan in het schema hier links onder voor u beschreven.

Visum Egypte
Voorwaarden:
  • U moet uw E-Visum uitgeprint mee nemen naar Iran.
  • U moet een bewijs van retour- of doorreis kunnen laten zien.
  • Voor zakenreizen heeft u een (uitnodigings)brief van het te bezoeken bedrijf mee.
  • Bij bezoek als toerist neemt u bevestiging van uw hotelreservering(en) en/of reisschema mee.
  • Voor familiebezoek heeft u een (uitnodigings)brief van de te bezoeken familie nodig.
  • Bij aankomst in Iran dient uw paspoort nog minimaal 8 maanden geldig te zijn

Voordelen van het E-Visum Loket

Via het E-Visum Loket kunt u onbezorgd aan uw welverdiende vakantie beginnen, onze specialisten ontzorgen u door uw Visum, Esta of Eta aanvraag te verwerken. Een Visum aanvragen is altijd spannend, 40% van de Nederlanders heeft moeite met zijn of haar Visum aanvraag in een vreemde taal, daarnaast maakt 25% fouten bij zijn of haar aanvraag, wat voor grote problemen kan leiden in een vreemd land en natuurlijk extra kosten met zich mee brengt. Dit is natuurlijk geen leuk begin van uw Vakantie. Bestel uw Visum daarom via het E-Visum Loket.

Tips & Tricks

Bekijk ons overzicht van de leukste plekken, leukste activiteiten en natuurlijk de mooiste plaatjes.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly but the majority have suffered alteration.